RVM 500 by JAWA Scrambler


Cei mai mulți fani ai mărcii JAWA stiu de cooperarea cu compania „RVM” din Argentina care are o istorie de lungă durată. Cu toate acestea, JAWA Moto spol. s r.o. si RVM Argentina au devenit și mai apropiate în 2019.

În trecut, a existat deja o anumită cerere în Europa pentru motociclete oferite în Argentina de RVM care aveau sigla producătorului tradițional ceh de motociclete JAWA. Din păcate, legislația asociată cu omologarea și costurile mari de transport al motocicletelor în Europa a făcut ca vânzarea acestora în Europa să fie nerealistă. Cu toate acestea, noile proiecte aduc și noi oportunități. Noul proiect RVM 500 a luat deja în considerare cerințele atât ale pieței argentiniene, cât și ale pieței europene și a produs motociclete care îndeplinesc toate cerințele și respectă standardul de emisii EURO 5.

Scrambler - Al doilea model din seria cunoscuta sub numele de „RVM 500 by JAWA”, o inovație bazată pe aceeași platforma cu deja popularul model Adventure , este o motocicletă populară în stil Scrambler. După cum am menționat deja, este o motocicletă cu parametrii tehnici de bază identici cu modelul Adventure, în special în ceea ce privește designul motorului. Punctul culminant al designului este sistemul de evacuare, care este dominat de un eșapament elegant si de roata spate cu bascula monobrat; este absolut prima dată când acest element de design este folosit în oferta gamei noastre de motociclete. Motocicletele sunt disponibile în culorile roșu și verde.

5700 Euro

* Pretul include TVA, prima de casare si ecobonusurile aplicabile si este valabil prin programul Rabla.

RVM 500 by JAWA Scrambler

Motor 4 timpi, racire cu apa, 2 cilindrii, Euro 5
Alezaj/cursa 67 x 66,8
Capacitate 471 cc
Putere 31,5 kw / 8500 rpm
Cuplu 40,5 Nm la 7000 rpm
Emisii CO2 98 g/km
Raport compresie 10,7:1
Alimentare Injectie Electronica
Sistem aprindere Electronica, comandata de calculator
Benzina Regular fara plumb, 95
Tip rezervor Metal
Capacitate rezervor 18 L
Starter Electric
Cutie viteze Mecanica, 6 viteze
Suspensie fata Furca telescopica
Cursa suspensiei fata 195 mm
Suspensie spate Bascula, amortizoare hidraulice si arcuri
Cursa suspensiei spate 85 mm
Frana fata Disc actionat hidraulic
Diametru disc 2x 298 mm
Frana spate Tambur - 240 mm
Roata fata 2,50 x 19“
Roata spate 4,50x17“
Greutate la gol 194 kg
Viteza maxima 170 km/h
Ampatament 1440 mm